nieuws

Coolblue investeert opnieuw in steen 

Transacties

Webwinkel Coolblue gaat dit jaar vijf nieuwe stenen winkels openen in Nederland en België. Dat heeft het bedrijf laten weten bij de presentatie van de jaarcijfers. 

Coolblue investeert opnieuw in steen 

Het bedrijf heeft in beide landen al negen fysieke vestingen, waaronder twee XXL-stores in Amsterdam en Den Haag. Het hoofdkantoor is gevestigd aan het Weena in Rotterdam.  Met nieuwe fysieke vestingen wil het bedrijf, dat in 2018 tegen de markttrend in de resultaten opvoerde, verder groeien.

Producten uitproberen

Eén van de nieuwe filialen moet dit voorjaar openen op het Pieter Vreedeplein in Tilburg. Ook deze vestiging wordt een XXL-store. Op een oppervlakte van zo’n 1.300 m2 kunnen bezoekers straks ruim 1.000 producten uitproberen.

Waalse winkels

Waar de andere vier winkels komen wil de online retailer nog niet prijsgeven. Coolblue wil zich geografisch vooral richten op Wallonië, waar de webwinkel nog niet zo sterk vertegenwoordigd. ‘Daar zijn we nog niet goed vertegenwoordigd. Als je mij was zou je daar dan ook winkels willen openen’, aldus Coolblue-oprichter Pieter Zwart. Een uitbreiding buiten Nederland en België is volgens hem nog niet aan de orde.

Reageer op dit artikel