nieuws

Focus verwerft panden bij Outlet Roermond

Transacties

Focus Real Estate heeft een tweetal panden verworven in het centrum van Roermond.

Focus verwerft panden bij Outlet Roermond
Roermond

Het kantorencomplex en de monumentale kantoorvilla worden beiden getransformeerd tot woon/zorg-appartementen. Voor de verhuur wordt een langdurige huurovereenkomst gesloten met een corporatie. De villa is 1500 m2 en de toren is 4.000 m2. 

De twee panden zijn bijzonder gunstig gelegen aan de Wilhelminasingel, op enkele minuten loopafstand van de binnenstad. Pal tegenover Designer Outlet Roermond, aan de nieuwe wandelboulevard, in de directe nabijheid van alle mogelijke voorzieningen. Goed voor ouderen, met en zonder zorgvraag. De vergunning voor de transformatie is inmiddels verleend; de werkzaamheden starten in het eerste kwartaal van dit jaar.

Focus Real Estate is een ontwikkelende belegger uit Eindhoven. Het bedrijf is reeds lange tijd actief in woningbouw, zorg, utiliteit, logistiek en retail.

Reageer op dit artikel