nieuws

Coraal koopt Europahave in Maastricht

Transacties

Coraal Investment heeft kantoorgebouw Europahave aan de Dr. Nevenstraat 1 in Maastricht gekocht van een particuliere belegger.

Coraal koopt Europahave in Maastricht
Europahave-1 Maastricht

De totale vloeroppervlakte van het gebouw is circa 3.500 m2 kantoorvloer en bergruimte. Er zijn 58 parkeerplaatsen en het is onderdeel van een woon-werkcomplex. Gebouw Europahave ligt op een uitstekende zichtlocatie aan één van de belangrijkste invalswegen naar het centrum van Maastricht en aan de onlangs geopende Groene Loper.

Cores Investment is een onderdeel van de Belgische vastgoedontwikkelaar Cores Development. Deze nieuwe bedrijfstak zal zich focussen op de internationale huurmarkt van kantoren, hotels en serviced appartementen voor een brede doelgroep.

Reageer op dit artikel