nieuws

Van der Vorm Vastgoed Groep verkoopt wooncomplexen

Transacties

Van der Vorm Vastgoed Groep verkoopt wooncomplexen
Sierre Nova, Oude Tiendweg, Krimpen aan den IJssel

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft drie wooncomplexen verkocht aan Stichting Woningmaatschap Rhoon.

De 92 appartementen en 18 eengezinswoningen woningen zijn gelegen in Papendrecht, Rhoon en Krimpen aan den IJssel. De verkoop past in de strategie van Van der Vorm Vastgoed Groep om haar portefeuille te versterken door vernieuwing, (her)ontwikkeling, spreiding en diversificatie. Stichting Woonmaatschap Rhoon is een vastgoedfonds van Vastgoed Syndisering Nederland

Van der Vorm Vastgoed Groep is een private vastgoedonderneming gevestigd in Rotterdam met een (inter)nationale vastgoedportefeuille bestaande uit woningen, kantoren en winkels. Daarnaast ontwikkelt Van der Vorm Vastgoed Groep ten behoeve van de eigen portefeuille. Van der Vorm Vastgoed Groep belegt in vastgoed in Nederland, Frankrijk, Engeland en Polen. In deze transactie werd koper juridisch bijgestaan door Loyens & Loeff en verkoper door Houthoff.

Lees hier wat Woonmaatschap Rhoon voor deze 110 woningen betaalde en om welke adressen het precies gaat.

Reageer op dit artikel