nieuws

Knab huurt 4.200 m2 in Adam Smith Building

Transacties

Adam Smith Building heeft online bank Knab aangetrokken als nieuwe huurder. Knab betrekt 4.200 m2 kantoorruimte in Adam Smith Building gelegen aan de Thomas R. Malthusstraat 1-3 te Amsterdam.

Knab huurt 4.200 m2 in Adam Smith Building

De komst van Knab naar Rieker Business Park is een bevestiging van de toenemende aantrekkingskracht van het gebied op creatieve bedrijven.

Guus Ekelenkamp, HR Directeur Knab: ‘We groeiden uit ons jasje in Hoofddorp en hebben in de Adam Smith Building gevonden wat we zochten. Veel ruimte voor onze teams, moderne faciliteiten en een locatie middenin de nieuwe creatieve hotspot van Amsterdam.’

1530 Real Estate heeft verhuurder CF Tilburg Holdings tijdens het gehele proces geadviseerd. 1530 Real Estate heeft dit gebouw collegiaal in de verhuur met CBRE en Savills.  Knab is gedurende het gehele proces integraal geadviseerd op het gebied van makelaardij én projectmanagement door huurdersadviseur Solved.

 

Reageer op dit artikel