HumanCapitalCare voegt activiteiten samen in één gebouw

HumanCapitalCare voegt activiteiten samen in één gebouw

Met ingang van 1 januari 2019 huurt HumanCapitalCare ruim 960 m² kantoorruimte op de eerste verdieping van kantoorgebouw Beta - Delta Point bij Maastricht-Airport.

Op deze locatie zullen de bedrijfsactiviteiten worden samengevoegd van de diverse bedrijfsonderdelen van umanCapitalCare, waaronder ArboNed.

HumanCapitalCare nu elders gevestigd te Maastricht-Airport en ArboNed, thans reeds gevestigd in gebouw Beta – Delta Point, zullen gezamenlijk één ruimte betrekken in de nieuwe locatie.

HumanCapitalCare is eendienstverlener op het gebied van arbeid, vitaliteit en gezondheid en adviseert grotere werkgevers in Nederland bij het invoeren van integraal beleid hiertoe.

Andere huurders van Beta – Delta Point zijn onder andere bevolkingsonderzoek Zuid, Accon AVM Accountants en Limbourg en Partners.Boek &amp.

Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhurende partij.

Erik Wiegerinck werkte van 1995 tot zijn pensionering in 2022 voor de uitgeverij. Bij Vastgoedmarkt hield hij zich als senior redacteur in het bijzonder bezig met de financieel-economische berichtgeving, logistiek, financiering en vastgoedfondsen. Op dit moment is hij werkzaam als freelancer.