Makelaarskantoor Engel & Völkers opent vestiging op Zuidas

Makelaarskantoor Engel & Völkers opent vestiging op Zuidas

Makelaarskantoor Engel & Völkers heeft haar derde vestiging in Amsterdam geopend en wel op de Zuidas. Het kantoor is gevestigd aan de George Gershwinlaan 687.

Met de opening van deze nieuwe vestiging wil Engel & Völkers zich nog nadrukkelijker positioneren in de markt van residentieel onroerend goed. Daarnaast past de opening van het kantoor in de uitbreidingsstrategie die Engel & Völkers in Nederland voor ogen heeft.

Gezien de internationalisering op de Amsterdamse woningmarkt zijn de omliggende wijken, met name aan de Zuidas, zeer in trek bij buitenlandse kopers en zal de vestiging de huiseigenaren van de Zuidas, Buitenveldert en Amstelveen en alle expats uitstekend kunnen bedienen.

Afgelopen zomer opende het bureau ook een vestiging in Heemstede.

Engel & Völkers Nederland maakt deel uit van de internationale marktleider Engel & Völkers die wereldwijd 800 vestigingen telt. Elke week worden er wereldwijd drie nieuwe kantoren geopend.

Erik Wiegerinck werkte van 1995 tot zijn pensionering in 2022 voor de uitgeverij. Bij Vastgoedmarkt hield hij zich als senior redacteur in het bijzonder bezig met de financieel-economische berichtgeving, logistiek, financiering en vastgoedfondsen. Op dit moment is hij werkzaam als freelancer.