nieuws

Segro tekent nieuw contract met API Foils in Hoofddorp

Transacties

Segro heeft een nieuwe, langjarige huurovereenkomst getekend met API Foils op Segro Park Amsterdam Airport.

Segro tekent nieuw contract met API Foils in Hoofddorp

Verpakkingsfabrikant en distributeur API Foils opereert vanuit 13 locaties in Europa, Amerika en Azië. Zij zullen dit nieuwe warehouse van 1.700 m2 gaan gebruiken voor de distributie van hun producten.

Segro is een van oorsprong Britse belegger en ontwikkelaar van logistiek en industrieel vastgoed. De tweede fase van Segro Park Amsterdam Aiport, dat de Breeam Excellent status heeft behaald, wordt later deze maand opgeleverd. Over de verhuur van de resterende units zijn op dit moment onderhandelingen gaande.

Momenteel wordt de bouw van de units 1 t/m 6 van Segro Park Amsterdam Airport afgerond. Dit zijn kleinere units van tussen de 1.500 en 10.000 m2. Inmiddels is ook gestart met de bouw van LC 2 en 3 van elk  10.000 m2. Daarnaast zal Segro op korte termijn beginnen met de ontwikkeling van een nieuw logistiek complex van 45.000 m2 op het onlangs aangekochte perceel op bedrijventerrein De Blakt in Venray.

Reageer op dit artikel