nieuws

Pearle krijgt winkel van 175 m2 op Hoog Catharijne

Transacties

Brilmij Groep huurt voor Pearle Opticiens 175 m2 winkelruimte in het vernieuwde winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht.

Pearle krijgt winkel van 175 m2 op Hoog Catharijne

De nieuwe winkel komt aan het Clarenburgplein 1, bij de entree van Hoog Catharijne en tegenover de nog te openen Hudsons’s Bay en Primark. Pearle komt terug op een vertrouwde plek. Voor de verbouwing was de keten jaren gevestigd geweest bij de entree.

Brilmij Groep is onderdeel van Grand Vision, een bedrijf met 7.000 winkels en ruim 36.000 medewerkers in ruim veertig landen. De huurder werd bij deze transactie geadviseerd door Kokelenberg & Ouwehand Vastgoed Adviseurs.

Begin oktober meldde Brilmij Groep al een nieuwe winkel in Hoog Catharijne te hebben geopend voor Eye Wish Opticiens.

Reageer op dit artikel