nieuws

Online houthandel Gadero huurt winkel in Breukelen

Transacties

Eigenaar C. van Heezik heeft het buitenterrein van 4.000 m2 en kantoor-/showruimte van 128 m2 aan Straatweg 5 in Breukelen verhuurd aan de online houthandel Gadero uit Groningen.

Online houthandel Gadero huurt winkel in Breukelen
Straatweg 5, Breukelen

Gadero opent zijn eerste fysieke locatie in het hart van Nederland. Oprichter en eigenaar van Gadero is Henk Jan Bijmolt. ‘We zien mensen vanuit Amsterdam naar Groningen reizen om hout met eigen ogen te zien en te voelen. Zo begon het bricks & clicks-denken bij ons. Breukelen is voor veel mensen te berijden.’

Gadero gaat op de nieuwe locatie een showtuin bouwen met veel digitale componenten. ‘Overal QR-codes en diverse tv-schermen. Daarnaast zetten we de locatie in voor klanten die willen afhalen. Voor kleine bestellingen zijn onze bezorgkosten best hoog, daarom zien we nog steeds behoefte aan afhalen.’

JLL bracht deze overeenkomst tot stand namens verhuurder C. van Heezik.

Reageer op dit artikel