nieuws

Merin opent boetiekkantoor Hert in Arnhem

Transacties

Kantoorbelegger Merin heeft in Arnhem aan Meander 901 het boetiekkantoor Hert geopend. Het kantoorgebouw op bedrijventerrein IJsseloord 2 biedt na een grondige renovatie een werkplek voor verschillende huurders.

Merin opent boetiekkantoor Hert in Arnhem
Meander 901, Arnhem

De naam van het kantoor is een knipoog naar het hert dat op de heuvel bij het bedrijventerrein staat. De kantoorruimte wordt verhuurd in stukjes van 25 m2 tot een grote kantoorvloer van 1.800 m2. In totaal meet het kantoor 10.500 m2.

huurders in het pand zijn onder andere opleider CBT, MyCademy, Adamas en Fleet Support, samen goed voor circa 1.565 m2. Met nog een nieuwe huurder in de pen, zal de bezettingsgraad stijgen van 24 naar 47 procent. In Hert zijn verder Price Waterhouse Coopers, schoonmaakbedrijf Hago Services en The Office Operators gehuisvest.

Reageer op dit artikel