nieuws

Vondelgym opent club in Atrium Zuidas

Transacties

Vondelgym heeft een huurovereenkomst gesloten voor 1.400 m2 commerciële ruimte in kantoor Atrium op de Zuidas in Amsterdam. De gym komt op de begane grond.

Vondelgym opent club in Atrium Zuidas
Atrium Amsterdam

Het huurcontract is gesloten met een fonds van Amundi Real Estate die het kantorencomplex in 2017 namens een Koreaans pensioenfonds kocht. Het multi-tenant-kantoor beschikt al over faciliteiten als een restaurant, brasserie en 1.500 m2 evenementenruimte. Vondelgym heeft in Amsterdam ook al vestigingen aan het Overtoom en in de Wibautstraat.

JLL heeft Amundi hierbij geadviseerd in co-exclusieve samenwerking met CBRE en Cushman & Wakefield. L’Etoile Properties begeleidde Amundi Real Estate bij de marketing. DRS Bedrijfsmakelaars stond Vondelgym als adviseur bij.

Reageer op dit artikel