nieuws

Renpart Retail verhuurt winkels in ‘s-Gravenzande

Transacties

Renpart Retail XVIII C.V. heeft voor haar winkelcentrum Hart van ’s-Gravenzande in ‘s-Gravenzande drie nieuwe huurders gecontracteerd.

Renpart Retail verhuurt winkels in ‘s-Gravenzande
Graaf Willem II Straat, 's-Gravenzande

Het gaat om contracten voor een totaal metrage van 465 m2. De landelijke retailers Shoeby en Hans Anders zullen in september 2018 hun deuren openen aan de Graaf Willem II Straat. Ook zal in september Moda Giovanni zijn bestaande winkel aan de Van de Kasteelestraat 13 verplaatsen naar een unit aan Marktplein 10B in het winkelcentrum.

Renpart Retail XVIII onderhandelt momenteel nog met andere partijen voor een deel van de resterende leegstand. Bovenstaande transacties hebben er toe geleid dat de mix van retailers nog gevarieerder is geworden, naast onder andere Jumbo, Lidl, Big Bazar en Brainwash. Renpart kocht het winkelcentrum in september 2017 van ontwikkelaar BPD voor 15,8 miljoen euro.

Reageer op dit artikel