nieuws

Miss Etam wil beperkt uitbreiden

Transacties

Miss Etam wil slechts beperkt uitbreiden, ondanks dat veel potentiële klanten geen winkel in de buurt hebben.

Miss Etam wil beperkt uitbreiden

Miss Etam heeft via doelgroepanalyses ontdekt dat veel potentiële klanten geen winkel in de buurt hebben. Toch wil de damesmodeketen er niet nog tientallen vestigingen bij in ons land, stelde  managing director Richard Turk tijdens het Retail & Brands Festival, meldt RetailNews.

Geen winkel in de buurt hebben staat in de top drie van redenen waarom mensen niet bij Miss Etam kopen, zegt Turk. Miss Etam heeft het aantal filialen na de doorstart, drie jaar terug, inmiddels weer uitgebreid tot 106. ‘Daar komen er nog een paar bij, maar het zullen er geen 140 of 180 meer worden’,  aldus Turk in RetailNews..

 

Reageer op dit artikel