nieuws

Lelie zorggroep huurt 2.400 m2 kantoor in Rotterdam

Transacties

Lelie zorggroep huurt 2.400 m2 kantoorruimte aan de Hoofdweg 216-228 in Rotterdam met bijbehorende parkeerplaatsen.

Lelie zorggroep huurt 2.400 m2 kantoor in Rotterdam
Hoofdweg 216-228 Rotterdam

De zorgorganisatie heeft daartoe een vijftienjarige huurovereenkomst getekend met NSI. De verhuurder zal het gebouw volledig renoveren en verduurzamen. Het werk heeft onder meer betrekking op de installaties, nieuwe ledverlichting in het gehele gebouw met sensoren, nieuw sanitair en tegelwerk, nieuw systeemplafond en aanpassing van de entree. De oplevering zal turnkey plaatsvinden.

De huurder koos voor de locatie om de bereikbaarheid per auto en openbaar vervoer en om de nabijheid van De Burcht, een van zijn centra.

Bij deze transactie werd Lelie zorggroep begeleid door Briq Real Estate en werd NSI geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting in collegiale samenwerking met Ooms Makelaars Rotterdam. OOK architecten begeleidt Lelie zorggroep bij het bepalen van de nieuwe indeling en inrichting.

Reageer op dit artikel