nieuws

Keukenketen Eggo wil flink uitbreiden

Transacties

Keukenketen Eggo wil flink uitbreiden

De Belgische keukenketen Eggo wil de komende tijd dertig tot veertig vestigingen openen in ons land.

De Belgische formule zoekt naar locaties waar al veel branchegenoten aanwezig zijn, zegt countrymanager Goossen Foppen tegenover RetailTrends. In België heeft de keten zo’n 46 winkels en is er minder ruimte voor uitbreiding.

De Belgische formule ging eind juni van start in Breda. De eerste twee winkels worden in eigen beheer geopend, zegt Foppen. Op die manier moeten franchisenemers een beeld krijgen van Eggo. ‘Mensen kunnen bij ons op de payroll starten, het Eggo-dna ervaren en krijgen en na verloop van tijd een eigen winkel starten.’

Voor de expansie in Nederland is drie à vier jaar uitgetrokken. Het tempo wordt volgens Foppen bepaald door het vinden van goede mensen en locaties.

Reageer op dit artikel