nieuws

Van Diepen Van Der Kroef Advocaten naar WTC Utrecht

Transacties

Van Diepen Van Der Kroef Advocaten naar WTC Utrecht
WTC Utrecht

Het advocatenkantoor Van Diepen Van der Kroef heeft een huurovereenkomst gesloten voor ca. 610 m² kantoorruimte op de 17e verdieping in het WTC Utrecht.

Van Diepen Van der Kroef is een Nederlands advocatenkantoor met in totaal vijf kantoren verspreid door Nederland. Het Utrechtse kantoor verhuist per 1 oktober naar het nieuwe WTC Utrecht.

Het WTC Utrecht is recentelijk opgeleverd en de eerste huurders zijn reeds operationeel.  Het 29.000 m² tellende gebouw bestaat uit de begane grond en 18 verdiepingen en verkrijgt een Breeam-Excellent en Well certificaat. Met een locatie direct naast het Centraal Station, in het hart van het land, is WTC Utrecht optimaal bereikbaar. Er is volop parkeergelegenheid voor auto’s en fietsen en het is bovendien gelegen op loopafstand van de sfeervolle historische binnenstad van Utrecht. Er is nog circa 3.000 m² beschikbaar.

WTC Utrecht is een ontwikkeling van DOF Development BV, een aan het CBRE Dutch Office Fund gelieerde partij. CBRE Dutch Office Fund is een niet-beursgenoteerd vastgoedfonds van CBRE Global Investors.

JLL bracht deze transactie tot stand namens ontwikkelaar en eigenaar, het CBRE Dutch Office Fund.

Zuijdplas & Partners Bedrijfshuisvesting begeleidde de huurder Van Diepen Van der Kroeff bij de totstandkoming van de huurovereenkomst. JLL, CBRE en Cushman & Wakefield zijn aangesteld voor de verhuur van de kantoorruimte.

Reageer op dit artikel