nieuws

Tui Airlines huurt op Schiphol-Rijk

Transacties

SDB Vastgoed heeft ongeveer 2.900 m2 kantoor- en bedrijfsruimte in Oude Meer/Schiphol-Rijk verhuurd aan Tui en Ushio.

Tui Airlines huurt op Schiphol-Rijk
Breguetlaan in Oude Meer Schiphol-Rijk

Tui Airlines Nederland huurt 1.000 m2 bedrijfsruimte en 300 m2 kantoorruimte aan Breguetlaan 59. Ushio heeft getekend voor 700 m2 bedrijfsruime en 900 m2 kantoorruimte in het naastgelegen pand aan Breguetlaan 53. Beide huurders hebben een langdurige huurovereenkomst gesloten voor hun nieuwe huisvesting, gelegen in Oude Meer/Schiphol-Rijk.

De panden worden door eigenaar SDB Vastgoed, die de panden recent heeft verworven, naar wens van de huurders momenteel op duurzame wijze gerenoveerd. Daarna voldoen ze weer aan de hedendaagse eisen van de gebruikers. Namens de eigenaar werden de transacties tot stand gebracht door BT Makelaars, in een collegiale verhuuropdracht met Colliers.

Reageer op dit artikel