nieuws

Significant huurt 1.130 m2 kantoor in LRC

Transacties

Significant huurt 1.130 m2 kantoor in LRC
Parijsboulevard Utrecht

Significant Groep huurt voor lange tijd 1.130 m2 kantoorruimte in gebouw Rivoli aan de Parijsboulevard in het Utrechtse uitbreidingsgebied Leidsche Rijn Centrum.

De Significant Groep bestaat uit de drie ondernemingen Significant, APE en Inkopenvoor die actief zijn op het gebied van onderzoek, data-analyse en inkoopadvies en –dienstverlening voor de publieke sector. Met de verhuizing voegt de Significant Groep de drie labels samen.

In het onlangs geopende stadscentrum Leidsche Rijn Centrum zijn ruim 130 winkels en 762 koop- en huurappartementen. Er is in totaal 8.400 m2 kantoorruimte in Rivoli. Eerder kozen Michael Page International, Inlumi, Basebuilder, Vastgoed Zorgsector en Jibes voor kantoorhuisvesting in Leidsche Rijn Centrum.

Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting bracht namens de verhuurder de transactie tot stand, collegiaal met JLL.

Reageer op dit artikel