nieuws

Deense discounter opent winkel Amersfoort

Transacties

Deense discounter opent winkel Amersfoort
Normal-winkel in Kopenhagen

Normal opent op 25 augustus 2018 een tweede vestiging in Nederland van ruim 750 m2 aan Langestraat 44-46 in Amersfoort.

Normal opent de winkel verdeeld over de begane grond, mezzanine, benedenverdieping en kelder. Normal is een Deense discount cosmeticaformule en opende in 2012 de eerste winkel. Op dit moment heeft de retailketen honderd winkels verspreid over Denemarken en Zweden en één winkel in Nederland in winkelcentrum Hoog Catharijne.

De opening van een derde winkel is al wel gepland en zal gevestigd zijn aan de Haarlemmerstraat 54 in Leiden. De verhuurder in Amersfoort is institutioneel belegger MN namens Pensioenfonds Metaal en Techniek. Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde bij de verhuur. Normal is in deze transactie bijgestaan door The McDevitt company en is nog op zoek naar locaties in Nederland.

Reageer op dit artikel