nieuws

Eriks huurt 2.060 m2 kantoor in Amsterdam

Transacties

Eriks huurt 2.060 m2 kantoor in Amsterdam
Delphi_Amsterdam

Industrieel dienstverlener Eriks heeft een langdurige huurovereenkomst getekend voor 2.060 m2 kantoorruimte in gebouw Delphi aan de Wibautstraat 135-139 in Amsterdam.

Het gehuurde ligt op de derde en vierde verdieping. Het hele, vijf etages tellende pand van 7.560 m2 tegenover het Amstelstation is nu bezet. Gebruikers zijn onder meer Vodafone, Scalehub, Colourful Rebel en Van der Hoeden Mulder. Het pand dateert uit 1964 en kreeg in 1994 een volledige renovatie.

De verhuurder is Cording namens het Benelux Commercial Real Estate Fund. Cording werd geadviseerd door Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs en DRS Makelaars trad op als adviseur voor de huurder.

Het Benelux Commercial Real Estate Fund werd in december 2016 opgericht en belegt in kantoren en winkelpanden in Nederland, België en Luxemburg. Het bruto targetvolume van het fonds is 400 miljoen euro, met 250 miljoen euro eigen vermogen.

Reageer op dit artikel