nieuws

Regus huurt kantoorgebouw Horizon in Breda

Transacties

Regus huurt kantoorgebouw Horizon in Breda
Lage Mosten 49-63, Breda

Flex-officeaanbieder Regus huurt 1.567 m2 in  kantoorgebouw ‘Horizon’ aan de Lage Mosten 49-63 in Breda van Westpoort Vastgoed.

Het bedrijf zal in het derde kwartaal van 2018 zijn intrek nemen in het kantoorpand.

Regus huurt de begane grond, de eerste en de tweede verdieping. Regus wordt operator van het gehele pand en zal naast kleinere kantoorruimten ook aanvullende faciliteiten aanbieden zoals een bemande receptie en vergaderplekken.

Het gebouw bevindt zich op kantorenpark ‘Westerhage’. Deze locatie ligt direct aan de snelweg A16. Het pand was tot voor kort in gebruik bij Opel Nederland. Westpoort Vastgoed kocht het vorig jaar december aan en transformeerde het naar een multi-tenant kantoor.

Directielid en hoofd Ontwikkeling Annelou de Groot van Regus stelt dat flexibel werken een onomkeerbare ontwikkeling is. ‘Het vergroot de productiviteit en levert bedrijven ook financiële voordelen op. Ons netwerk is de afgelopen jaren enorm gegroeid en dat breiden we nog verder uit met vestigingen door het hele land. Wij willen in de komende drie jaar naar 200 locaties in Nederland groeien.’

Bij de transactie trad Cushman & Wakefield op namens verhuurder.

 

Reageer op dit artikel