nieuws

Vastgoedmarkt publiceert whitepaper marktaandeelonderzoeken

Transacties

Vastgoedmarkt publiceert whitepaper marktaandeelonderzoeken
Het Rijksvastgoedbedrijf kocht 9.930 m2 kantoor aan de Schedeldoekshaven 127 in Den Haag. CBRE Den Haag adviseerde verkoper Delta Lloyd.

Wat zijn de grootste stijgers en dalers onder de makelaars en hoe verhouden hun transactietotalen zich tot die van vorig jaar?

Antwoorden op die vragen vindt u in het whitepaper van Vastgoedmarkt met de marktaandeelonderzoeken kantoor- en bedrijfsruimtetransacties in 2017.

Het whitepaper geeft niet alleen de rangorden en totalen zoals gepubliceerd in Vastgoedmarkt van april. U vindt er ook de posities in het voorgaande jaar en de procentuele toenames van de toebedeelde transactietotalen.

De overname van DTZ Zadelhoff heeft Cushman & Wakefield geen windeieren gelegd, blijkt uit het onderzoek. De Angelsakische vastgoedadviseur stijgt bij kantoorverhuur van de zesde naar de tweede plaats en bij de verhuur van bedrijfsruimte van de zesde naar de eerste plaats. Andere opvallende stijgers bij kantoorverhuur zijn P van den Bosch Bedrijfsmakelaars (van 32 naar acht) en Waltmann Bedrijfshuisvesting Utrecht (van 53 naar zeventien).

Reageer op dit artikel