nieuws

Transacties: maart 2018

Transacties

Transacties: maart 2018

Vastgoedmarkt Research verzamelt alle verhuur- en beleggingstransacties in de Nederlandse vastgoedmarkt. Hier een overzicht van transacties uit maart 2018.

AMSTERDAM

KANTOREN/BEDRIJVEN

RHIJNSPOORPLEIN 10 – Regus huurt 1.291 m2 kantoorruimte en 16 parkeerplaatsen in Sarphati Plaza aan Rhijnspoorlpein 10-38 in Amsterdam. Met deze transactie is het kantoorgebouw volledig verhuurd. Makelaar verhuurder: Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs collegiaal met Savills. Makelaar huurder: CBRE.


Rhijnspoorplein 10, Amsterdam

ROTTERDAM

KANTOREN/BEDRIJVEN

WILLEMSKADE 18 – BeeQuip huurt 650 m2 kantoorruimte en 100 m2 archiefruimte aan Willemskade 18 in Rotterdam. Verhuurder: particuliere belegger. Makelaar vertrekkende verhuurder: Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting. Makelaar verhuurder: Van Splunter Bedrijfshuisvesting.

DEN HAAG

KANTOREN/BEDRIJVEN

ALEXANDERSTRAAT 23 – LPM Trace Bestuur huurt 515 m2 kantoorruimte en 7 parkeerplaatsen aan Alexanderstraat 23 in Den Haag. Verhuurder: particuliere belegger. Makelaar verhuurder: Frisia Makelaars, partner in Dynamis.


Alexanderstraat 23, Den Haag

KONINGIN JULIANAPLEIN 10 – Coöperatie Wigo4it verlengt het huurcontract voor 2.187 m2 kantoorruimte in gebouw Stichthage aan Koningin Julianaplein 10 in Den Haag. Huurprijs: niet voor publicatie. Verhuurder: NS Vastgoed. Makelaar verhuurder: Nadorp Bedrijfsmakelaars collegiaal met JLL. Makelaar huurder: Cresa.

LAAN VAN WAALHAVEN 96 – Stichting Reinier de Graaf Groep huurt 1.398 m2 bedrijfsruimte en 10 parkeerplaatsen aan Laan van Waalhaven 96 in Den Haag. Huurprijs: 85.000 euro per jaar. Verhuurder: particuliere belegger. Makelaar verhuurder: Rob Swart Bedrijfshuisvesting. Makelaar huurder: Nadorp Bedrijfsmakelaars.

OUDE MIDDENWEG 31 – Tetteroo Bouw & Projectontwikkeling huurt 1.132 m2 kantoorruimte aan Oude Middenweg 31-53 in Den Haag. Huurprijs: 85.920 euro per jaar. Verhuurder: particuliere belegger. Makelaar verhuurder: Frisia Makelaars, partner in Dynamis.


Oude Middenweg 31, Den Haag

VAILLANTLAAN 154 – Een woninginrichter huurt 270 m2 winkelruimte aan Vaillantlaan 154 in Den Haag. Huurprijs: 42.000 euro per jaar. Verhuurder: particuliere belegger. Makelaar verhuurder: Frisia Makelaars, partner in Dynamis.

RIJSWIJK – Arbo Unie, Nutland, Innospence, Berman Clinics en Bergman Visoin Clinics huren respectievelijk 776 m2, 556 m2, 276 m2, 1.098 m2 en 488 m2 kantoorruimte in gebouw Wing Building aan Laan van Vredenoord in Rijswijk. Verhuurder: particuliere belegger. Makelaar Arbo Unie: Solved. Makelaar verhuurder: COG Makelaars.

UTRECHT-STAD

KANTOREN/BEDRIJVEN

Lyreco Nederland huurt 684 m2 kantoorruimte en 20 parkeerplaatsen aan Papendorpseweg 99 in Utrecht. Huurprijs: niet voor publicatie. Verhuurder: Stichting pensioenfonds Metaal en Techniek. Makelaar verhuurder: Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting collegiaal met Cushman & Wakefield en CBRE.

MAARSSEN – IT-bedrijf Umbrio huurt 500 m2 kantoorruimte in Bison Offices aan Bisonspoor 5007 in Maarssen. Verhuurder: Maatschap Doelenstraat. Makelaar verhuurder: Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting.

GRONINGEN

KANTOREN/BEDRIJVEN

VEENDAM – Connexxion Taxi Service huurt 820 m2 kantoorruimte aan Orionweg 2 in Veendam. Huurprijs: 55.000 euro per jaar. Verhuurder: particuliere belegger. Makelaar verhuurder: Overduin & Casander Bedrijfsmakelaars.


Orionweg 2, Veendam

WINKELS

GRONINGEN – Vintage Island huurt 186 m2 winkelruimte aan Oosterstraat 12 in Groningen. Huurprijs: 30.000 euro per jaar. Verhuurder: particuliere belegger. Makelaar verhuurder: Overduin & Casander Bedrijfsmakelaars.

BELEGGINGEN

HOOGEZAND – Een particuliere belegger kocht 265 m2 winkelruimte aan Hoofdstraat 201 in Hoogezand. Koopsom: 185.000 euro. Verkoper: Stichting Heerewegen. Makelaar verkoper: Overduin & Casander Bedrijfsmakelaars.

FRIESLAND

KANTOREN/BEDRIJVEN

HEERENVEEN – Arvato Finance huurt 974 m2 kantoorruimte en 20 parkeerplaatsen aan K.R. Poststraat 66 in Heerenveen. Huurprijs: 105.192 euro per jaar. Verhuurder: Domus Vastgoedontwikkelingen. Makelaar verhuurder: RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs.

JOURE – Cabin Air Group kocht 3.057 m2 bedrijfsruimte en 452 m2 kantoorruimte aan Bokkewiel 6 in Joure. Koopsom: 1,45 miljoen euro. Verkoper: particuliere belegger. Makelaar koper: RBMT bedrijfsmakelaars & taxateurs. Makelaar verkoper: A7 Makelaars.


Bokkewiel 6, Joure

KOLLUM – Henstra Watersport kocht 1.150m2 kantoorruimte aan Rijdstraat 6 in Kollum. Koopsom: 200.000 euro. Verkoper: Van der Heide Beheer. Makelaar verkoper: RBMT bedrijfsmakelaar & taxateurs.

LEEUWARDEN – Niemand aan de zijlijn NADZ huurt 1.200 m2 bedrijfsruimte aan Zwettestraat 30 in Leeuwarden. Huurprijs: 22 euro per m2 per jaar. Verhuurder: Melein Investment. Makelaar verhuurder: RBMT bedrijfsmakelaars & taxateurs.

LEEUWARDEN – De Boer International Transport Menaldum huurt 2.200 m2 bedrijfsruimte aan Zwettestraat 30 in Leeuwarden. Huurprijs: 22 euro per m2 per jaar. Verhuurder: Melein Investment. Makelaar verhuurder: RBMT bedrijfsmakelaar & taxateurs.

LEEUWARDEN – Logistieke dienstverlener Althuisius huurt 23.000 m2 bedrijfsruimte aan Zwettestraat 26 in Leeuwarden. Huurprijs: 28,26 euro per m2 per jaar. Verhuurder: Kooiker. Makelaar verhuurder: RMBT bedrijfsmakelaars & taxteurs.

BELEGGINGEN

LEEUWARDEN – Een particuliere belegger kocht 215 m2 winkelruimte aan Wirdumerdijk 33 in Leeuwarden. Koopsom: 385.000 euro. Verkoper: particulier. Makelaar verkoper: RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs.


Wirdumerdijk 33, Leeuwarden

DRENTHE

KANTOREN/BEDRIJVEN

HOOGEVEEN – Meyra Holding huurt 1.500 m2 bedrijfsruimte aan Zeppelinstraat 3a in Hoogeveen. Verhuurder: particuliere belegger. Makelaar verhuurder: Vermaas Makelaardij. Makelaar huurder: Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs.

OVERIJSSEL

KANTOREN/BEDRIJVEN

DENEKAMP – Sleiderink Bouwmaterialen kocht 528 m2 kantoorruimte aan Wilhelminastraat 8-12 in Denekamp. Koopsom: 345.000 euro. Verkoper: Mijande Wonen. Makelaar verkoper: Euverman Temmink & Partners Bedrijfsmakelaars.


Wilhelminastraat 8-12, Denekamp

ENSCHEDE – Zeton huurt 1.680 m2 bedrijfsruimte en 760 m2 kantoorruimte aan Marssteden 36-38 in Enschede. Huurprijs: niet voor publicatie. Verhuurder: particuliere belegger. Makelaar verhuurder: Cushman & Wakefield.

ENTER – Ipex International Trading huurt 1.575 m2 bedrijfsruimte aan Mettenkampsweg 12 in Enter. Huurprijs: 45 m2 per jaar. Verhuurder: particuliere belegger. Makelaar verhuurder: Uniek Bedrijfsmakelaars.

GOOR – AV Europe verlengt het huurcontract voor 1.275 m2 bedrijfsruimte en 641 m2 kantoorruimte aan Klavermaten 39 in Goor. Huurprijs: 89.000 euro per jaar. Verhuurder: particuliere belegger. Makelaar verhuurder: Uniek Bedrijfsmakelaars.

WINKELS

ENSCHEDE – Yusuf meubelen huurt 711 m2 winkelruimte aan Espoortstraat 165 in Enschede. Huurprijs: 48.000 euro per jaar. Verhuurder: particuliere belegger. Makelaar verhuurder: Boers & Lem Vastgoedconsultants.


Espoortstraat 165, Enschede

HAAKSBERGEN – Cecil Street One huurt 310 m2 winkelruimte aan Spoorstraat 31b in Haaksbergen. Huurprijs: 40.000 euro per jaar. Verhuurder: particuliere belegger. Makelaar verhuurder: Uniek Bedrijfsmakelaars.

OOTMARSUM – Die Grenze huurt 575 m2 winkelruimte aan Denekamperstraat 6 in Ootmarsum. Huurprijs: 24.000 euro per jaar. Verhuurder: particuliere belegger. Makelaar huurder: Uniek Bedrijfsmakelaars.

BELEGGINGEN

HENGELO – Een particuliere belegger kocht 2.450 m2 kantoorruimte aan Hazenweg 61 in Hengelo. Koopsom: niet voor publicatie. Verkoper: curator. Makelaar verkoper: Boers&Lem Vastgoedconsultants.

ENSCHEDE – Twee particuliere beleggers kochten 185 m2 winkelruimte aan Haverstraatpassage 22 in Enschede. Koopsom: 300.000 euro. Verkoper: particuliere belegger. Makelaar verkoper: Boers&Lem Vastgoedconsultants.

GELDERLAND

KANTOREN/BEDRIJVEN

APELDOORN – TCPM Midden huurt 905 m2 kantoorruimte aan Boogschutterstraat 40 in Apeldoorn. Huurprijs: 75.000 euro per jaar. Verhuurder: particuliere belegger. Makelaar verhuurder: Rodenburg Bedrijfsmakelaars.

ARNHEM – Stichting IrisZorg huurt 1.223 m2 kantoorruimte in gebouw De Gouden Driehoek aan Mr. B.M. Teldersstraat 4 in Arnhem. IrisZorg is een instelling voor verslavingszorg en maatschappelijke opvang met circa 60 vestigingen en 1250 medewerkers. Verhuurder: particuliere belegger. Makelaar verhuurder: Barmentloo Vastgoed.


Mr. B.M. Teldersstraat 4, Arnhem

OOSTERBEEK – Salveos Management & Consultancy huurt 570 m2 kantoorruimte aan Lebretweg 1 in Arnhem. Huurprijs: 55.000 euro per jaar. Verhuurder: particuliere belegger. Makelaar verhuurder: MVGM Bedrijfshuisvesting.

VAASSEN – Drabor Terwolde huurt 3.490 m2 bedrijfsruimte en 710 m2 kantoorruimte aan Runnenbergweg 9 in Vaassen. Huurprijs: 150.000 euro per jaar. Verhuurder: Piga Real Estate. Makelaar verhuurder: Rodenburg Bedrijfsmakelaars.

BELEGGINGEN

APELDOORN – Een particuliere belegger kocht 460 m2 kantoorruimte en 2.000 m2 bedrijfsterrein aan Nagelpoelweg 100 in Apeldoorn. Koopsom: 440.000 euro. Verkoper: particuliere belegger. Makelaar verkoper: Hunink & Holtrigter Woning- en Bedrijfsmakelaars/IBG.


Nagelpoelweg 100, Apeldoorn

UTRECHT

KANTOREN/BEDRIJVEN

AMERSFOORT – Chrinaz Productie huurt 828 m2 bedrijfsruimte aan Heliumweg 16 in Amersfoort. Huurprijs: 40.000 euro per jaar. Verhuurder: Onyx (NL) Propco. Makelaar verhuurder: Comma Vastgoed.

AMERSFOORT – Meyra Holding huurt 1.500 m2 bedrijfsruimte aan Uraniumweg 46 in Amersfoort. Verhuurder: particuliere belegger. Makelaar verhuurder: Comma Vastgoed. Makelaar huurder: Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs.

HOUTEN – Zakelijk dienstverlener Falck huurt 1.162 m2 bedrijfs- en 1.000 m2 kantoorruimte aan Meidoornkade 3 in Houten. Verhuurder: particuliere belegger. Makelaar verhuurder: Molenbeek Makelaars.


Meidoornkade 3, Houten

VIANEN – Metaalbedrijf Beco kocht een solitair bedrijfsgebouw met 3.000 m2 bedrijfs- en 740 m2 kantoorruimte aan Lorentzweg 3 in Vianen. Verkoper: multinational. Makelaar verkoper: Molenbeek Makelaars.

WINKELS

AMERSFOORT – Kringloop Bussum huurt 394 m2 winkelruimte aan Puntenburgerlaan 80-82 in Amersfoort. Huurprijs: 35.400 euro per jaar. Verhuurder: Nefkens Vastgoed Amersfoort. Makelaar verhuurder: ReBM Bedrijfsmakelaardij.

AMERSFOORT – Steven Koelewijn 2 Wielers huurt 355 m2 winkelruimte aan Soesterweg 273-277 in Amersfoort. Huurprijs: 38.000 euro per jaar. Verhuurder: particuliere belegger. Makelaar verhuurder: ReBM Bedrijfsmakelaardij.

HOUTEN – Boca Bar & kitchen huurt 235 m2 horecaruimte in winkelcentrum Het Rond aan Het Rond 41 in Houten. Verhuurder: Altera Vastgoed. Makelaar verhuurder: Adhoc horecamakelaars.

SOEST – Broekhuizen Schoenen verlengt het huurcontract voor 225 m2 winkelruimte aan Van Weedestraat 61a in Soest. Huurprijs: 30.000 euro per jaar. Verhuurder: Middelman Van Weede. Makelaar verhuurder: Castanea Bedrijfsmakelaars.

BELEGGINGEN

AMERSFOORT – Een particuliere belegger kocht 4.000 m2 kantoorruimte aan Vanadiumweg 4 in Amersfoort. Koopsom: 1,55 miljoen euro. Verkoper: particuliere belegger. Makelaar verkoper: Comma Vastgoed.

AMERSFOORT – Een particuliere belegger kocht 355 m2 winkelruimte en 214 m2 woonruimte aan Soesterweg 273-277 in Amersfoort. Koopsom: 850.000 euro. Verkoper: particuliere belegger. Makelaar verkoper: ReBM Bedrijfsmakelaardij.

NOORD-HOLLAND

KANTOREN/BEDRIJVEN

HILVERSUM – Offices For You Hilversum huurt 1.295 m2 kantoorruimte aan Koninginneweg 11 in Hilversum. Verhuurder: Bavast Beheer. Makelaar verhuurder: Castanea Bedrijfsmakelaars.


Koninginneweg 11, Hilversum

WINKELS

BUSSUM – Speelgoedwinkel De Gestreepte Koe huurt 115 m2 winkelruimte aan Nassaulaan 6 in Baarn. Huurprijs: 35.000 euro per jaar. Verhuurder: Elizen Vastgoed. Makelaar verhuurder: Castanea Bedrijfsmakelaars.

HILVERSUM – Vloerette huurt 274 m2 winkelruimte aan Havenstraat 43c in Hilversum. Huurprijs: 19.800 euro per jaar. Verhuurder: Ten Haaft. Makelaar verhuurder: Molenbeek Makelaars.

NIEUW-VENNEP – Het Deense merk Minimum huurt 463 m2 winkelruimte aan De Symfonie 83 in Nieuw-Vennep. Huurprijs: 54.000 euro per jaar. Verhuurder: Orange Capital Partners. Makelaar verhuurder: Mens Makelaars.


De Symfonie 83, Nieuw-Vennep

BELEGGINGEN

LOOSDRECHT – Een particuliere belegger kocht 1.558 m2 bedrijfsruimte aan Nieuw Loosdrechtsedijk 2 in Loosdrecht. Verkoper: Politie Diensten Centrum. Makelaar verkoper: Cushman & Wakefield.

ZUID-HOLLAND

KANTOREN/BEDRIJVEN

ALPHEN AAN DEN RIJN – Een ondernemer huurt 3.563 m2 bedrijfsruimte, 140 m2 kantoorruimte en 1.100 m2 bedrijfsterrein aan A. Einsteinweg 13 in Alphen aan den Rijn. Huurprijs: niet voor publicatie. Verhuurder: Niersman Vastgoed. Makelaar verhuurder: Basis Bedrijfshuisvesting.

ALPHEN AAN DEN RIJN – B4U Beauty for You huurt 600 m2 kantoorruimte aan Kalhovenweg 12 Alphen aan den Rijn. Huurprijs: niet voor publicatie. Verhuurder: De S.B.H. Bouwgroep. Makelaar verhuurder: Basis bedrijfshuisvesting.

LEIDEN – Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden huurt 1.210 m2 kantoorruimte aan Rooseveltstraat 18 in Leiden. Huurprijs: 96.800 euro per jaar. Verhuurder: particuliere belegger. Makelaar verhuurder: Basis Bedrijfshuisvesting.

LEIDEN – NPK Design huurt 870 m2 bedrijfsruimte, 440 m2 kantoorruimte en 300 m2 bedrijfsterrein aan Willem Barentszstraat 3-5 in Leiden. Huurprijs: 77.500 euro per jaar. Verhuurder: WDM Vastgoed. Makelaar verhuurder: Basis Bedrijfshuisvesting.


Willem Barentszstraat 3-5, Leiden

WATERINGEN – Retail Computer Warehouse huurt 630 m2 bedrijfsruimte, 360 m2 kantoorruimte en 50 m2 entresol aan Westlandseweg 8 in Wateringen. Huurprijs: 57.000 euro per jaar. Verhuurder: C.M. Vieveen Beheer. Makelaar verhuurder: Rob Swart Bedrijfshuisvesting.

WINKELS

KATWIJK – Etos huurt 178 m2 winkelruimte aan Zeilmakerstraat 2e in Katwijk. Huurprijs: 30.000 euro per jaar. Verhuurder: Ahold. Makelaar verhuurder: Basis Bedrijfshuisvesting.

LEIDEN – BelAir Dinner huurt 153 m2 horecaruimte aan Noordeinde 49 in Leiden. Huurprijs: 39.000 euro per jaar. Verhuurder: particuliere belegger. Makelaar verhuurder: Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij.

ZOETERMEER – Jumbo Supermarkten huurt 1.632 m2 winkelruimte aan Kentgensplein 3 in Zoetermeer. Huurprijs: 294.300 euro per jaar. Verhuurder: Segesta Vastgoedbeheer.

BELEGGINGEN

ALPHEN AAN DEN RIJN – Een particuliere belegger kocht 2.261 m2 kantoorruimte aan Raoul Wallenbergplein 1-9 in Alphen aan den Rijn. Koopsom: niet voor publicatie. Verkoper: Veluwsche Opstallen Combinatie. Makelaar verkoper: Basis Bedrijfshuisvesting.


Raoul Wallenbergplein 1-9, Alphen aan den Rijn

LISSE – Maatschap U.M.P. kocht 365 m2 winkelruimte aan Grachtweg 39 in Lisse. Koopsom: 425.000 euro. Verkoper: Interieurverzorging Tibboel. Makelaar verkoper: Mens Makelaars.

ZEELAND

BELEGGINGEN

MIDDELBURG – Interflex Beheer kocht 2.497 bedrijfsruimte aan Arnesteinweg 61 in Middelburg. Koopsom: 575.000 euro. Verkoper: Trident Vastgoed. Makelaar verkoper: Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars.

VLISSINGEN – AVV Beheer/Me Vastgoed kocht 2.348 m2 bedrijfsruimte aan Brouwenaarstraat 2 in Vlissingen. Koopsom: niet voor publicatie. Verkoper: Opus. Makelaar verkoper: Synchro Bedrijfshuisvesting.


Brouwenaarstraat 2, Vlissingen

NOORD-BRABANT

KANTOREN/BEDRIJVEN

BOXTEL – Dasco Global Industrial Trading kocht 4.600 m2 bedrijfsruimte en 800 m2 kantoorruimte aan Industrieweg 8 in Boxtel. Koopsom: 2,162 miljoen euro. Verkoper: Baaijens Holding. Makelaar verkoper: Saris & Partners Makelaars.

BREDA – Lussenburg Advies kocht 968 m2 kantoorruimte aan Kerstenslaan 16 in Breda. Verkoper: Van Lanschot. Makelaar verkoper: NL Real Estate | Knight Frank. Makelaar koper: De Lobel & Partners.


Kerstenslaan 16, Breda

EINDHOVEN – Van Heel Mondzorg Beheer huurt 532 m2 kantoorruimte aan Parklaan 66 in Eindhoven. Huurprijs: niet voor publicatie. Verhuurder: Interesting beleggingen. Makelaar huurder: Q Bedrijfsmakelaars. Makelaar verhuurder: Colliers International.

EINDHOVEN – Meyra Holding huurt 1.500 m2 bedrijfsruimte aan Pisanostraat 59 in Eindhoven. Verhuurder: particuliere belegger. Makelaar verhuurder: Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars. Makelaar huurder: Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs.

VALKENSWAARD – Mihatra huurt 1.200 m2 bedrijfsruimte aan Van Linschotenstraat 3 in Valkenswaard. Huurprijs: 42.500 euro per jaar. Verhuurder: Saffaerts holding. Makelaar verhuurder: Colliers International collegiaal met Heuvel Vastgoed.

WINKELS

BREDA – Opticien Segers-Loomans huurt 130 m2 winkelruimte aan Wilhelminastraat 26 in Breda. Huurprijs: 37.500 euro per jaar. Verhuurder: particuliere belegger. Makelaar verhuurder: Van der Sande Van Opstal Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis.

OOSTERHOUT – Pada Parketstudio kocht 250 m2 winkelruimte aan Temperlierstraat 24 in Oosterhout. Koopsom: 180.000 euro. Verkoper: particulier. Makelaar verkoper: Van de Water Bedrijfsmakelaars.


Temperlierstraat 24, Oosterhout

BELEGGINGEN

WAALWIJK – Een particuliere belegger kocht 760 m2 bedrijfsruimte aan Winterswijk 28 in Waalwijk. Koopsom: 400.000 euro. Makelaar verkoper: Van de Zande Makelaardij.

LIMBURG

KANTOREN/BEDRIJVEN

BORN – Twentse Weg- en Waterbouw kocht 998 m2 bedrijfsruimte aan Azelosestraat 113-117 in Born. Koopsom: 2,4 miljoen euro. Verkoper: Dusness Vastgoed. Makelaar verkoper: Boers&Lem Vastgoedconsultants.

Reageer op dit artikel