nieuws

Schneider Electric verlengt huurcontract The Alpha Crown Baarn

Transacties

Schneider Electric verlengt huurcontract The Alpha Crown Baarn
Baarnsche Dijk 10, Baarn

Schneider Electric Baarn is met eigenaar Visser Bouw Maatschappij uit Huizen een langjarige verlenging overeengekomen van de bestaande huurovereenkomst voor het kantoorgebouw aan de Baarnsche Dijk 10 in Baarn.

Het betreft 3.850 m2 in kantoorgebouw The Alpha Crown, gelegen op het kantorenpark De Drie Eiken, direct langs de A1 in Baarn. Schneider Electric heeft voor 10 jaar bijgetekend waarbij Visser Bouw Maatschappij het kantoorgebouw overeenkomstig de wensen van huurder renoveert en verduurzaamt met als streven het A-label.

Visser Bouw Maatschappij is een ontwikkelende bouwer/belegger met de focus op woningen, kantoren, winkels en grootschalige detailhandel.

Reageer op dit artikel