nieuws

PingProperties sluit huurovereenkomst met Grey Valley

Transacties

PingProperties sluit huurovereenkomst met Grey Valley
Dutch Tech Campus

PingProperties heeft onlangs een huurovereenkomst gesloten met Grey Valley B.V. op de Dutch Tech Campus (DTC) in Zoetermeer. Per 1 mei 2018 gaan zij 870 m2 kantoorruimte huren op dit complex waar zij haar Grey Valley Incubator vestigen, een initiatief van Bureauvijftig.

De Grey Valley Incubator is een fysieke locatie en inspirerende omgeving  waar start-ups en andere ondernemers met een concept of product gericht op ouderen zich kunnen vestigen, maar ook een plek  waar living labs, investeerders en kennis samenkomen.

Het afgelopen half jaar heeft PingProperties  ruim 3.000 m² aan huurovereenkomsten gesloten met nieuwe huurders en uitbreidingen met bestaande huurders op de Dutch Tech Campus (DTC). Eerder verwelkomde zij huurders Atos Medical en Loyals Online, waar nu ook Grey Valley B.V. bijkomt. Daarnaast is recentelijk Vermaat Groep als partij aangetrokken voor het verzorgen en upgraden van de horecafaciliteiten op DTC.

DTC ligt in het hart van de Randstad, langs de snelweg A12 in Zoetermeer. DTC faciliteert een breed scala aan tech-gerelateerde huurders (onder andere Siemens, Teleplan, Atos Medical, Sivantos en Atos). Na de aankoop in 2015 is PingProperties gestart met de uitrol van het campus concept, waarbij aanzienlijk is geïnvesteerd in voorzieningen om de tevredenheid van zittende huurders te verhogen en nieuwe huurders aan te trekken. Inmiddels beschikt DTC onder andere  over twee horecafaciliteiten, een vergadercentrum en een eigen busverbinding naar het station. In 2018 zal intercitystation Lansingerland-Zoetermeer worden geopend, welke direct naast de Dutch Tech Campus is gelegen.

Reageer op dit artikel