nieuws

Drie nieuwe huurders voor Stena Realty in Almere

Transacties

Drie nieuwe huurders voor Stena Realty in Almere
Rooseveltweg 11 Almere

Drie nieuwe partijen hebben in 2018 hun intrek genomen in de twee gebouwen van Stena Realty in Almere.

De recruiter Your Professionals huurt 1.250 m2 kantoorruimte op de tweede en derde verdieping van het gebouw aan de Rooseveltweg 11. Heldoorn Eggels Netwerk Notarissen huurt 450 m2 kantoorruimte op de begane grond in het gebouw aan de Rooseveltweg 15. Jan Arends huurt de rest van de begane grond aan de Rooseveltweg 15. Het gaat om 50 m2. Jan Arends is een organisatie die begeleiding, training en opvang biedt.

Beide gebouwen staan vlakbij het station in het centrum van Almere-Stad. Huisnummer 11 is met de komst van Your Professionals volledig verhuurd. In het gebouw aan de Rooseveltweg 15 is nog 1.500 m2 kantoorruimte beschikbaar.

Stena verhuurde onlangs ook 1.200 m2 kantoorruimte aan de Koninginnegracht 23 in Den Haag.

Reageer op dit artikel