nieuws

Deense ‘Action’ opent eerste winkel in Nederland

Transacties

Deense ‘Action’ opent eerste winkel in Nederland
Deense budgetketen Normal

De Deense budgetketen Normal opent in mei zijn eerste Nederlandse vestiging in winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht.

Het Deense winkelbedrijf Normal opent in mei zijn eerste winkel in Nederland en wil op den duur groeien naar honderd vestigingen. Het assortiment van de winkel bestaat voor 65 procent uit drogisterij-artikelen, die een vaste lage prijs hebben.

Na de opening van de eerste winkel van Normal in 2013 groeide de keten in Denemarken naar 84 vestigingen. In 2016 en 2017 breidde het winkelbedrijf uit naar Zweden en Noorwegen. En nu volgt dus de Nederlandse markt.

Normal biedt A-merken aan tegen een vaste lage prijs. Naast make-up en andere drogisterij-artikelen omvat het assortiment schoonmaakproducten van bijvoorbeeld Ajax en Vanish. Verder is er een klein assortiment dierbenodigdheden, zoals kattengrit. De keten voert ook merken uit thuisland Denemarken.

Reageer op dit artikel