nieuws

Waterpas en KCB naar kantoor Barendrecht

Transacties

Waterpas en KCB naar kantoor Barendrecht
Zuideinde-60-62 in Barendrecht

Waterpas Civiel adviesbureau en Stichting Kwaliteits-Controle-Bureau hebben een huurovereenkomst getekend voor 1.055 m2 kantoorruimte aan Zuideinde 60-62 in Barendrecht.

Het kantoorgebouw is eigendom van De Vaste Wal. Waterpas Civiel adviesbureau heeft een huurovereenkomst gesloten voor 542 m2 kantoorruimte op de eerste en tweede verdieping en tien parkeerplaatsen. Waterpas is een civieltechnisch adviesbureau.

Stichting Kwaliteits-Controle-Bureau heeft een huurovereenkomst gesloten voor 513 m2 kantoorruimte op de begane grond en twintig parkeerplaatsen. KCB is een zelfstandig bestuursorgaan en staat onder toezicht van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit en de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting (partner in Dynamis) trad in collegiale samenwerking met Hagendoorn NVM Makelaardij op namens verhuurder De Vaste Wal. Stichting Kwaliteits-Controle-Bureau werd begeleid door Switch Real Estate Consultants. Stichting Kwaliteits-Controle-Bureau werd begeleid door Metz Vastgoed.

Reageer op dit artikel