nieuws

Tumble ‘N Dry naar Heuvel Eindhoven

Transacties

Tumble ‘N Dry naar Heuvel Eindhoven
winkelcentrum Heuvel Eindhoven

Het van origine Nederlandse kinderkledingmerk Tumble ‘N Dry opent in februari een nieuwe winkel in winkelcentrum Heuvel in Eindhoven.

Het label heeft 118 m2 winkelruimte gehuurd aan de Heuvel Galerie 148. De zaak in Eindhoven wordt de tiende Nederlandse winkel voor Tumble ‘N Dry, naast winkels in onder andere Tilburg, Utrecht en Maastricht. Onlangs is winkelcentrum Heuvel herontwikkeld, wat onder andere resulteerde in een Breeam-NL Outstanding-certificaat.

Winkelcentrum Heuvel beschikt over 45.000 m2 aan winkels, kantoren, woningen, parkeren en leisure. Het is een van de grootste winkelcentra in het CBRE Dutch Retail Fund, een fonds gemanaged door institutionele vastgoedbelegger CBRE Global Investors. RSP Makelaars verzorgt namens CBRE GI de verhuur van het winkelcentrum.

Reageer op dit artikel