nieuws

Topshelf nu echt dicht in Arnhem

Transacties

Topshelf nu echt dicht in Arnhem
Slot

Warenhuis Topshelf sluit zaterdag 3 maart definitief de deuren in Arnhem.

Dat meldt De Gelderlander. Een sluiting hing al maanden in de lucht, maar in verband met een succesvolle uitverkoop werd dat moment telkens uitgesteld. Topshelf opende 30 april 2016 in het voormalige pand van de V&D aan het Johnny van Doornplein.

Dat was enkele weken na de sluiting van V&D. Er was kritiek: zo was het nieuwe warenhuis bij de opening nog maar deels klaar. Twee verdiepingen van het pand waren zelfs helemaal leeg. Ook bleek het assortiment niet wezenlijk te verschillen van voorganger V&D en lagen prijzen aan de hoge kant.

Toch gingen er in het daaropvolgende anderhalf jaar vestigingen van Topshelf open in Nijmegen, Groningen en Alkmaar. Vanwege tegenvallende resultaten zijn die allemaal weer gesloten.

Een nieuwe huurder voor het pand aan het Johnny van Doornplein in Arnhem is er vooralsnog niet. Het op de begane grond gevestigde restaurant La Place blijft wél open, zo bevestigt een woordvoerder van moederbedrijf Jumbo tegenover De Gelderlander.

Reageer op dit artikel