nieuws

Parfois opent winkel in Amsterdam

Transacties

Parfois opent winkel in Amsterdam

Internationaal fashionretailer Parfois opent in maart 2018 de deuren van een nieuwe winkel in het centrum van Amsterdam.

De winkel ligt aan de Kalverstraat 53 en heeft een vloeroppervlak van ruim 300 m2, verdeeld over de begane grond en de eerste, tweede en derde verdieping. Voor Parfois is dit de zesde winkel in Nederland. De keten neemt hiermee de winkellocatie over van Superstar.

Het Portugese Parfois is opgericht in 1994 en verkoopt en ontwerpt zijn eigen modeaccessoires, zoals tassen, schoenen, horloges, zonnebrillen en sieraden. De winkels worden iedere week voorzien van nieuwe producten. Parfois heeft op dit moment ruim 700 winkels in meer dan 50 landen. Cushman & Wakefield adviseerde de huurder, Parfois, in deze transactie. De verhuurder, Coltavast, werd bijgestaan door BlauwVliet Vastgoedadvies.

Reageer op dit artikel