nieuws

Markthof Hoofddorp volledig verhuurd

Transacties

Markthof Hoofddorp volledig verhuurd
Markthof Hoofddorp

Kroonenberg Groep en ProWinko hebben overeenstemming bereikt met The Sting en Scapino voor langjarige huurovereenkomsten in de Markthof in Hoofddorp. Hiermee is het winkelcentrum volledig verhuurd.

Scapino is reeds gevestigd aan Markthof 226 en heeft het bestaande contract voor de winkel van 950 m2 verlengd. The Sting heeft met de nieuwe overeenkomt zijn winkel aan Markthof 234-244 uitgebreid naar Markthof 230-232. Na de verbouwing zal het gehuurde 680 m2 op de begane grond en 1.180 m2 op de eerste verdieping bedragen.

Markthof ligt in het centrum van Hoofddorp. Het winkelcentrum met ook woningen en kantoren heeft een eigen parkeergarage met 179 parkeerplaatsen. Naast The Sting en Scapino zijn onder meer Primark, Hennes & Mauritz, Zeeman en Febo in het centrum gevestigd. Door deze verhuurtransacties is Markthof weer volledig verhuurd.

Markthof werd door Kroonenberg Groep en Prowinko vanaf 2010 ingrijpend herontwikkeld. Van een introvert en gesloten centrum werd het een uitnodigend en hoogwaardig winkelcentrum. Het is daarmee klaar voor een langjarige, duurzame toekomst, oordeelde ook de jury van de NRW Jaarprijs 2012 die de prijs aan Markthof toekende.

The Sting werd in deze transactie bijgestaan door KroesePaternotte. Gofield & Only adviseerde verhuurder bij de huurverlenging met Scapino.

Reageer op dit artikel