nieuws

Kantoorvilla ‘Het Witte Huis’ in Breda verkocht

Transacties

Kantoorvilla ‘Het Witte Huis’ in Breda verkocht
Burgemeester Kerstenslaan 16, Breda

De kantoorvilla ‘het Witte Huis’ aan de Burgemeester Kerstenslaan 16 in Breda is verkocht aan Lussenburg Advies die na de zomer 2018 betrekt.

Van Lanschot verkocht de villa via een gestructureerde inschrijving omdat het pand niet meer voldoet aan de toekomstige huisvestingseisen van de bank. Door toegenomen digitalisering en veranderende werkconcepten is de villa, met een oppervlakte van ruim 900 m2, te groot geworden.

Financieel adviesbureau Lussenburg Advies hield kantoor in twee kleinere villa’s. ‘Het Witte Huis’ bood het bedrijf de kans om de bedrijfsactiviteiten aan de rand van het Mastbosch onder één dak te brengen.

Namens Van Lanschot begeleidde NL Real Estate – Knight Frank het verkoopproces. Koper werd in dit traject geadviseerd door De Lobel & Partners.

Reageer op dit artikel