nieuws

Fendi opent flagshipstore aan P.C. Hooftstraat

Transacties

Fendi opent flagshipstore aan P.C. Hooftstraat

Het Italiaanse luxueuze warenhuis Fendi zal medio 2018 een flaghip store openen aan de P.C. Hooftstraat 71 in Amsterdam.

Het betreft 230 m2 winkelruimte over 2 niveaus. Het winkelinterieur wordt ontworpen door het Milanese interieur designbureau Dimore Studio.  Fendi verkoopt onder andere lederwaren, accessoires alsmede ready-to-ware dames- en herenmode.

Verhuurder heeft met opvolgend huurder Fendi een nieuwe, langdurige huurovereenkomst gesloten tegen marktconforme voorwaarden. Vertrekkend huurder werd vertegenwoordigd door Harper Dennis Hobbs in samenwerking met CMS Advocaten.

De eigenaar werd vertegenwoordigd door B&O Retail in samenwerking met Dentons Boekel.

Reageer op dit artikel