nieuws

Drie nieuwe huurders Margriettoren Amsterdam ZO

Transacties

SR Group, Wordhouse en een financiële dienstverlener hebben een langjarige huurovereenkomst getekend voor kantoorruimte in de Margriettoren in Amsterdam.

Drie nieuwe huurders Margriettoren Amsterdam ZO

Met deze transacties van in totaal circa 1.200 m2 is het gebouw volledig verhuurd. Het kantoorgebouw ligt aan de Haaksbergweg 75 in Amsterdam Zuidoost.

De Margriettoren is een landmark met een optimale ligging in de hoogbouw van kantoorlocatie Amsterdam Zuidoost. Verschillende internationale organisaties zoals ABN Amro, ING en British Telecom houden hier kantoor. De levendigheid van de Amsterdam ArenA is op slechts een paar minuten loopafstand.

Amsterdam Zuidoost is volledig in ontwikkeling. Naast de renovatie van een aantal grote kantoorgebouwen zullen er op korte termijn ook woningen worden gerealiseerd rondom station Bijlmer Arena. Door de combinatie met kantoren, waaronder het toekomstige hoofdkantoor van ING aan de Bijlmerdreef, wonen en winkelen maakt dit gebied een flinke upgrade door.

CBRE trad namens de eigenaar op in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield. JLL adviseerde SR Group.

Reageer op dit artikel