nieuws

Distrikt Nørrebro breidt winkelbestand uit

Transacties

Distrikt Nørrebro breidt winkelbestand uit
winkel Distrikt Nørrebro in Venestraat Den Haag

Distrikt Nørrebro opent zijn vierde Nederlandse winkel eind juni 2018 in Breda. De nieuwe formule komt uit de koker van The Sting House of Brands.

De vernieuwde winkel met twee verdiepingen wordt gerealiseerd door de winkelpanden aan de Eindstraat 26 en de Karnemelkstraat 2 samen te voegen. In een van de lege panden zat Zara. Zara verhuisde ruim een jaar geleden naar het voormalige Bijenkorf-pand. ASR Vastgoed Vermogensbeheer sloot hiervoor namens het ASR Dutch Prime Retail Fund een huurovereenkomst met The Sting af.

The Sting verkoopt al langer kleding onder het label Distrikt Nørrebro, dat zowel over een dames- als een herencollectie beschikt. De collectie wordt geïnspireerd door Scandinavische invloeden. Oprichter Herman Franzen kondigde de lancering van de nieuwe winkelformule begin 2017 al aan. De eerste winkel ging in november 2017 open in Den Haag in de Venestraat. De komende maanden zullen ook winkels in onder andere Den Bosch en Uden worden geopend.

Kroese Paternotte heeft ASR Vastgoed Vermogensbeheer begeleid bij de verhuur van de winkelruimte.

Reageer op dit artikel