nieuws

Deel V&D Nijmegen verhuurd

Transacties

Deel V&D Nijmegen verhuurd
Grote Markt 1-3 in Nijmegen

Ondernemer Frans Oosterbaan heeft het gehele voormalige V&D-pand in Nijmegen gehuurd. Hij zal vooralsnog in een deel van het pand meubels verkopen.

Oosterbaan zal op 2.666 m2 op de begane grond van het pand aan Grote Markt 1-3 in Nijmegen een meubelzaak exploiteren. In totaal huurt hij het gehele pand met een oppervlakte van 14.217 m2. Na het faillissement van V&D betrok Topshelf het pand tot de Nederlandse keten vorig jaar zelf over de kop ging.

Vanaf medio maart zal de winkel toegankelijk voor het publiek zijn. Oosterbaan zal er bekende meubelmerken aanbieden. Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Nijmegen heeft opgetreden als aanhuurmakelaar. CBRE Retail trad op namens verhuurder CBRE Global Investment.

Reageer op dit artikel