nieuws

Vastint verhuurt 8.000 m2 kantoorruimte Delft

Transacties

Vastint verhuurt 8.000 m2 kantoorruimte Delft
Whitepark Poortweg 4-6 in Delft

Vastint heeft in zijn kantorencomplex Whitepark in Delft 900 m2 kantoorruimte verhuurd en de huur van 7.100 m2 kantoorruimte verlengd.

De bedrijven Pieters Bouwtechniek en Bluerise zijn met verhuurder Vastint langjarige huurovereenkomsten voor in totaal 900 m2 kantoorruimte in Whitepark overeengekomen. Ingenieursbureau Pieters Bouwtechniek huurt 560 m2 kantoorruimte in het gebouw aan Poortweg 4. Duurzame energie technoloog Bluerise huurt 340 m2 kantoorruimte in het gebouw aan Poortweg 6.

De bestaande huurovereenkomsten met Intecsea (2.300 m2), BPD (2.600 m2), Stantec (1.500 m2) en TSA Group (700 m2) heeft Vastint verlengd. Deze verlengingen zijn goed voor in totaal 7.100 m2 kantoorruimte. Whitepark bestaat uit twee moderne witte gebouwen aan de op- en afrit van snelweg A13 op loopafstand van het centrum van Delft.

Whitepark is een aantal jaren geleden volledig gerenoveerd waarbij veel aandacht is geschonken aan kwaliteit, leefbaarheid en duurzaamheid. De belangen van Vastint werden bij de totstandkoming van de huurovereenkomsten met Pieters Bouwtechniek en Bluerise behartigd door Bjornd Makelaardij. Pieters Bouwtechniek werd bij deze transactie geadviseerd door TW Office Advisors.

Reageer op dit artikel