nieuws

Triuva verhuurt Bloom House aan Booking.com

Transacties

Triuva Kapitalverwaltungsgesellschaft verhuurt 6.300 m2 in kantoorgebouw Bloom House aan Singel 540 in Amsterdam aan Booking.com.

Triuva verhuurt Bloom House aan Booking.com
Singel 540, Amsterdam

Het pand meet in totaal 7.330 m2 met winkels in de plint en kantoorruimte op de bovengelegen verdiepingen. Het gebouw biedt uitzicht op de Munttoren en is de afgelopen maanden volledig gerenoveerd door ontwikkelaar Ivy Group.

Bloom House is de nieuwe naam voor het pand dat eerder bekend stond onder de naam Geelvinck. Triuva kocht het pand eind 2015 voor 25,619 miljoen euro (Kadaster) van Ivy Group, dat het overnam van Annexum. Het pand heeft 60 inpandige parkeerplaatsen. De Duitse belegger kocht het vastgoed namens een pensioenfonds.

JLL en CMS hebben de transactie tot stand gebracht namens Triuva en Ivy Group in collegiale samenwerking met 1530 Real Estate. CBRE en Rutgers & Posh adviseerden Booking.com.

Reageer op dit artikel