nieuws

Shoeby tekent voor Wereldhave-panden

Transacties

Shoeby tekent voor Wereldhave-panden
Shoeby-winkel in Heerhugowaard

Wereldhave heeft drie nieuwe overeenkomsten gesloten met Shoeby voor winkels in Heerhugowaard, Maassluis en Roosendaal.

In winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard wordt 223 m2 gehuurd, in winkelcentrum Koningshoek in Maassluis 260 m2 en in de Roselaar in Roosendaal opent Shoeby een winkel van 285 m2. Er zijn al vestigingen van Shoeby in winkelcentra Emiclaer in Amersfoort en winkelcentrum Sterrenburg in Dordrecht.

De opening van de nieuwe winkel in Heerhugowaard vond plaats op 30 november. Openingen van Shoeby in Maassluis en vervolgens Roosendaal staan gepland voor februari en april 2018. In het proces werd Shoeby geadviseerd door Univast Retail.

Reageer op dit artikel