nieuws

Rijksvastgoedbedrijf verlengt kantoorhuur Arnhem

Transacties

Rijksvastgoedbedrijf verlengt kantoorhuur Arnhem
Parktoren Arnhem

Het Rijksvastgoedbedrijf heeft het huurcontract in kantoorgebouw Parktoren aan Nieuwe Stationsstraat 20 in Arnhem verlengd. Het kantoor is van Chalet Group.

Het Rijksvastgoedbedrijf huurt namens de Raad voor de Kinderbescherming 2.646 m2 kantoorruimte op de eerste tot en met de vijfde verdieping van het gebouw inclusief dertig parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage van station Arnhem Centraal.

Parktoren ligt direct naast NS-station Arnhem Centraal en domineert samen met de Rijntoren de skyline van het centrum van Arnhem. Het kantoor is opgeleverd in 2005 en heeft een energielabel A. In de zestien bouwlagen hoge toren zijn onder andere ook ING Bank en Regus gehuisvest. Een aantal verdiepingen is nog beschikbaar voor de verhuur.

Chalet Group, opgericht in 2009, is een van Nederlands grootste asset managers van commercieel vastgoed. Als asset manager maakt de organisatie deel uit van het Europese managementplatform van Curzon Advisers in Londen. Cushman & Wakefield adviseerde verhuurder Chalet Group bij deze transactie.

Reageer op dit artikel