nieuws

Regio Gooi en Vechtstreek koopt kantoor in Bussum

Transacties

Regio Gooi en Vechtstreek koopt kantoor in Bussum
Burgemeester de Bordesstraat 80-86, Bussum

Het regionale samenwerkingsverband Regio Gooi en Vechtstreek koopt het kantoorpand aan de Burgemeester de Bordesstraat 80-86 in Bussum.

Regio Gooi en Vechtstreek betaalde 9,4 miljoen euro (Kadaster) aan verkoper gemeente Gooise Meren. De aankooptransactie betrof het kantoorgebouw uit 2011 van 5.800 m2 over vier bouwlagen en een gedeelte van de ondergelegen parkeergarage. Het gebouw met energielabel A is nagenoeg volledig verhuurd. De Regio was al de belangrijkste huurder en huisvest hier verschillende regionale diensten.

Victoria Consult begeleidde de Regio bij de aankooptransactie. Stijl Advocaten trad op als juridisch adviseur. SGS Search deed de technische due diligence en adviseerde op gebied van brandveiligheid. Terp trad op als adviseur van de verkoper.

Reageer op dit artikel