nieuws

Eerste 30.000 m2 op nieuw logistiek park Schiphol verhuurd

Transacties

Eerste 30.000 m2 op nieuw logistiek park Schiphol verhuurd
Green Mountains Logistics Park op Schiphol-Rijk

Rapid Logistics heeft samen met een van de grootste wereldwijde logistieke dienstverleners ruim 30.000 m2 logistiek vastgoed gehuurd op het nieuwe Green Mountains Logistics Park.

Dit logistieke park is een ontwikkeling van Borghese Logistics en AEW. Het project ligt op het voormalige Groenenberg-terrein op Schiphol Rijk, direct aan de Aalsmeerbaan. Met deze verhuur is het eerste distributiecentrum van deze ontwikkeling vrijwel direct na de bouwkundige oplevering voor 100 procent verhuurd. Voor de volgende fase – waarvan de bouw op korte termijn zal aanvangen – worden al gesprekken gevoerd met kandidaten.

De totale ontwikkeling van Green Mountains Logistics Park omvat 100.000 m2 logistiek vastgoed met bijbehorende kantoren, auto- en vrachtwagenparkeerplaatsen, verdeeld over vier gebouwen. De huurders hebben voor deze locatie gekozen vanwege de uitstekende bereikbaarheid, de goede zichtbaarheid vanaf de weg en de start- en landingsbaan en de mogelijkheid om op locatie verder te groeien.

Beide transacties kwamen tot stand door bemiddeling van Industrial real estate partners, die samen met Cushman & Wakefield het makelaarsteam vormt van Green Mountains Logistics Park.

Reageer op dit artikel