nieuws

Picnic huurt 11.000 m2 bedrijfsruimte in Diemen

Transacties

Picnic huurt 11.000 m2 bedrijfsruimte in Diemen
Stammerkamp 1-3, Diemen

Online supermarkt Picnic huurt 11.000 m2 warehouse aan de Stammerkamp 3 te Diemen. Picnic huurt deze bedrijfsruimte om te kunnen groeien in regio de Noord- & Zuid-Holland.

Het object was eerder in gebruik bij papiergroothandel Proost & Brandt. Het pand aan Stammerkamp 1 omvat een kleine 1.000 m2 kantoorruimte, dat al langere tijd verhuurd is. Beide panden zijn eigendom van Nes Vastgoed in Amsterdam, dat de panden in 2016 kocht voor 7,8 miljoen euro (Kadaster).

Diemen biedt Picnic vanaf eind januari 2018 een uitvalsbasis voor de geplande uitbreiding naar plaatsen in Noord- & Zuid-Holland, zoals Haarlem, Hoofddorp, Bennebroek en Heemstede. Het biedt plaats voor zowel gekoelde als houdbare producten op zo’n 11.000 m2 vloeroppervlak en biedt werkgelegenheid voor ongeveer 300 logistieke krachten.

Picnic is een Nederlandse online supermarkt die boodschappen gratis thuis bezorgt. Picnic heeft geen winkels.

De Mik Bedrijfshuisvesting uit Rotterdam adviseerde Picnic bij de aanhuur van het nieuwe distributiecentrum in Diemen. Cushman & Wakefield Amsterdam adviseerde de verhuurder bij deze transactie. De Mik is tevens verantwoordelijk voor de verdere uitbreiding van de tijdelijke distributiecentra in de regio’s Rotterdam en West-Brabant.

Reageer op dit artikel