nieuws

Philip Morris lanceert winkelformule

Transacties

Philip Morris lanceert winkelformule
Kleine Berg 32A in Eindhoven

Philip Morris heeft in Eindhoven een tweede Nederlandse winkel geopend om zijn nieuwe rookvrije tabaksproduct IQOS te verkopen.

Het winkelpand ligt aan Kleine Berg 32A in winkelgebied De Bergen. De winkelruimte beschikt op de begane grond over 125 m2 winkelruimte met opslagruimte op de etage. IQOS heeft al winkels in onder andere Amsterdam en Düsseldorf. In de winkel worden de gelijknamige elektronische sigaretten verkocht.

De overeengekomen huurprijs wordt niet door partijen bekendgemaakt. RSP Makelaars bracht de transactie tot stand namens verhuurder, een particuliere belegger. Huurder werd in deze transactie geadviseerd door Brickstone Retail.

Reageer op dit artikel