nieuws

Nexus verhuurt 1.800 m2 kantoorruimte Almere

Transacties

Nexus verhuurt 1.800 m2 kantoorruimte Almere
Versterkerstraat 6 in Almere

Nexus Real Estate heeft drie nieuwe huurovereenkomsten voor in totaal 1.800 m2 gesloten in kantoorgebouw Omega aan Versterkerstraat 6 in Almere.

Met deze nieuwe verhuur is na het vertrek van Accenture in maart 2017 meer dan 30 procent van het gebouw verhuurd. Gebouw Omega was sinds 2007 zo goed als geheel verhuurd aan Accenture. Door het vertrek van deze huurder naar Utrecht in maart 2017, kwam het gebouw vrijwel geheel leeg te staan.

Nexus Real Estate heeft het gebouw omgezet naar een multi-tenant concept, waarbij onder andere is geïnvesteerd in een renovatie en styling van de centrale entree en een nieuw toegangscontrolesysteem. Dit heeft erin geresulteerd dat nieuwe, langjarige overeenkomsten zijn gesloten met incassospecialist Syncasso (605 m2), accountantsorganisatie MTH (566 m2) en producent van pneumatische technologieën IMI Norgren (625 m2).

Kantoorgebouw Omega maakt deel uit van een grotere vastgoedportefeuille die sinds eind 2015 beheerd wordt door Nexus Real Estate. Nexus Real Estate heeft deze transacties gerealiseerd namens de eigenaar. Nexus werd hierbij geadviseerd door Cushman & Wakefield en Arcuris Makelaars.

Reageer op dit artikel