nieuws

Millingse scheepswerf weer operationeel

Transacties

Millingse scheepswerf weer operationeel
Scheepswerf Millingen

Shipyard Millingen gaat vanaf 1 mei 2018 de scheepswerf aan de Rijndijk 19 te Millingen aan de Rijn huren van Bodewes Binnenvaart.

Hiermee wordt de scheepswerf weer nieuw leven ingeblazen, nadat er een aantal jaren weinig activiteit was. De werf heeft een totale oppervlakte van 6.900 m2. De huurder heeft genoeg werk om de scheepswerf de komende jaren te exploiteren.

Shipyard Millingen exploiteert al Gelria aan het Maas en Waalkanaal in Nijmegen en is sinds een aantal jaren met een groeispurt bezig. Het voornemen is om de werf in Millingen eerst voor een aantal jaren te huren en hem vervolgens in eigendom te verwerven.

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars kantoor Nijmegen, partner in Dynamis, heeft bij deze transactie namens de verhuurder opgetreden.

Reageer op dit artikel