nieuws

K3Delta huurt kantoorruimte in Andelst

Transacties

K3Delta huurt kantoorruimte in Andelst

K3Delta, actief in zand- en grindwinning, verhuist het hoofdkantoor naar Andelst. K3Delta heeft hiervoor een langjarige huurovereenkomst gesloten voor de huur van 3.597 m2 kantoorruimte en 103 parkeerplaatsen in kantoorgebouw De Schalm aan de Wanraaij 2 in Andelst.

Het representatieve kantoorgebouw De Schalm ligt op een goede zichtlocatie direct aan Rijksweg A15 op bedrijvenpark De Schalm. Eigenaar Bruil Bouwbedrijf Ede is een particuliere belegger die van oorsprong uit de bouwsector afkomstig is.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde in deze transactie de verhuurder van het kantoorgebouw Bruil Bouwbedrijf Ede. Colliers International heeft huurder K3Delta op commercieel en juridisch gebied geadviseerd.

 

Reageer op dit artikel