nieuws

Israëlisch Forma Real Estate koopt derde gebouw

Transacties

Israëlisch Forma Real Estate koopt derde gebouw
Meander 1061 in Arnhem

Het Israëlische investeringsfonds Forma Real Estate Funds heeft het 5.700 m2 grote kantoorgebouw Eiffel in Arnhem gekocht van een particuliere belegger.

Dat bericht Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten die deze transactie heeft begeleid namens de verkoper. De koopsom bedraagt 12,5 miljoen euro, blijkt uit de akte van levering van 4 januari (Kadaster). Het gebouw aan Meander 1061, gelegen direct aan het verkeersknooppunt Velperbroekcircuit IJsseloord II, is zichtbaar vanaf de snelweg A12. Dit is de derde acquisitie van het Forma-fonds sinds de lancering medio 2017.

Het totale vloeroppervlak van het kantoor bedraagt 5.700 m2 vvo kantoorruimte, verdeeld over vijf verdiepingen met 153 parkeerplaatsen gelegen in de onderliggende parkeergarage. Het gebouw is volledig verhuurd aan het adviesbureau Eiffel. Eiffel is een zakelijke dienstverlener die oplossingen biedt op het gebied van juridische zaken, financiën en procesmatige uitdagingen. De koper is geadviseerd door Vastel en juridisch bijgestaan door Lexence.

Reageer op dit artikel